Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
5 + 9=

(50)
1 2 3 4 5
<
(10) Hanne Thorsen
November 2012

Netop hjemvendt fra retræte på Dyssegården, sidder jeg her i min stue opfyldt af taknemmelighed og sindsro. Det var min første retræte, men bestemt ikke min sidste. Den ro og fred og dejlige natur, jeg fandt på Dyssegården er guld værd.
Mange tak til Bente og Benny for en uforglemmelig weekend, med fantastisk mad og dejlige samtaler med et hjertevarmt og forstående menneske. Tak Bente.
Må Gud Velsigne Jer begge.
Dyssegården kan varmt anbefales.
Mange kærlige hilsner til Jer begge.
Hanne


(9) pernille stensgaard
November 2012
email

Inden jeg tog på retræte (min første), vidste jeg ikke, hvad jeg skulle bruge al den tid til. Da jeg var der, kunne jeg ikke få nok af den.

Jeg nød det hele, kom længere end jeg havde forventet og vil gerne på retræte hos Bente Dyssegaard en anden gang

tak

Pernille Stensgaard

(8) Niels Anderson
November 2012

Tak for en dejlig retræte. Det var meget nærværende og inspirerende forløb og nogle gode samtaler. Jeg har fået meget hvile og ro, dejlig mad, søde vejledere og en åndelig oplevelse jeg ikke kunne have gættet på. Kan varmt anbefales. Niels Anderson


(7) Gitte
June 2012
email

juni 2012
Tusind tak for en dejlig weekend. Det var min 4. retræte - men første gang på Dyssegaarden . Jeg har virkelig nydt stilheden og roen og fundet hvile, og så har jeg også nydt den fantastiske natur. Vi var kun 2 deltagere på retræten men det gjorde absolut ikke noget. Det var en dejlig oplevelse, at vide, at den anden også gik rundt i stilhed.
Jeg føler mig beriget, velsignet, fyldt på og klar til hverdagen igen. Dyssegaarden er et særligt sted, ledet af et varmt ægtepar, der er kaldet til at tilbyde ro og hvile til trætte mennesker. Fantastisk. Gud velsinge jer Bente og Benny. (Jeg har allerede tilmeldt mig min næste retræte på Dyssegaarden om et halvt år.) k.h.Gitte

(6) Camilla
April 2012

Dyssegaarden er et utroligt smukt og natur skønt område. Her er fuldstændig ro og kun lyde fra alle fuglene. Når jeg åbner mit vindue om morgenen kigger jeg ned på hestene og fårene som græsser, og bare det er for mig healende i sig selv. Jeg fandt hurtigt ro her, da der er en helt speciel beroligende ånd. Værelserne er dejlige med fin udsigt, og der bliver gjort meget ud af at der er hygge på værelset med f.eks. stearinlys og blomster. Skoven er lige om hjørnet, og der er gode muligheder for både korte og lange ture, hvor jeg mødte mange små søer med ænder i, et spektakulært fugleliv samt rådyr som hopper rundt inde mellem træerne. Bente er utroligt imødkommende og rummelig og hun laver pragtfuld sund mad med lidt sødt til eftermiddagsteen. De små andagter er for alle, og for mig som ikke er kristen, følte jeg mig godt tilpas, da kristendommen jo handler om kærlighed. Jeg fandt trøst og tro på livet igen, og kunne for første gang i lang tid mærke mig selv igen, og både høre og mærke at jeg trækker vejret.
Alle burde gøre dette for sig selv en gang imellem, da det gør så godt helt indeni. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til Dyssegaarden.... en lille fredfyldt oase..
Camilla

(5) Mie Grann Andersen
April 2012

For mig var det også første gang jeg var på retræte og min oplevelse af det er virkelig god. Stedet ligger utrolig flot og fredfyldt, med dejlig natur og dyr på markerne. Bente og Benny var begge utrolig behageligt selskab og der var noget helt særligt for mig ved at sidde og spise sammen i stilhed og være meget mere nærværende end jeg plejer i den situation! Der var også god tid og rig mulighed til at finde ro med Gud og lade Ham komme mere til i mit liv. Tak for et par dejlige dage, vi ses muligvis igen :)
Mvh Mie

(4) Nikolaj Hartung Kjærby
March 2012
url  email

04.03.12
Jeg har netop afsluttet en weekendretræte på Dyssegaarden. Det er første gang jeg har været på retræte, men om Gud vil, bliver det bestemt ikke sidste gang! Jeg kom direkte fra en hektisk hverdag og var bekymret for om jeg nu ville kunne komme tilpas meget ned i gear til at kunne fokusere på Gud, men det viste sig ikke at blive noget problem. Dyssegarden ligger i rolige omgivelser langt fra alfarvej, og selve huset er også præget af stor ro og fred. Desuden, som David G. Benner understreger i bogen "At åbne sig for Gud" er bøn ikke noget vi gør, men noget Gud gør i os. Jeg nød at være i Guds nærvær, mens jeg gik ture i den nærliggende skov og mens jeg sad i lænestolen på værelset og læste denne bog, som gav mig redskaber til at gøre bøn til en mere integretret del af mit liv, også hjemme i hverdagen.
Nikolaj Hartung Kjærby
(til daglig præst ved Husum kirke)
tlf. 41575122

(3) Gaby
February 2012

Jeg følte mig som en meget specielt guest hos Bente...Hun er en varm og kærlige mennesker og dette vises i alt - i måden man er modtaget når man ankommer, i den utrolige god mad man få, i den daglige samtale med hende... Virkelige hyggelig!

(2) Henny Maj
November 2011

Jeg var på retræte ophold på Dyssegaarden en weekend i oktober. Stedet ligger fantastisk smukt omkranset af træer, have, marker og 5 min gang fra skoven. Jeg oplevede rådyr springe gennem haven og være i nærheden af huset, der var også fasaner og masser af fuglestemmer. Desuden køer, heste og får på markerne, virkelig en unik beliggenhed i den smukkeste natur. Familien - et ægtepar som forestår tilbudet bor i stue etagen - værelserne til ophold ligger på 1. salen. Der er egen indgang. Jeg blev anvist et lille hyggeligt værelse med udsigt til store smukke gamle træer. Måltiderne blev serveret i et fælles opholdsrum. Der var kræset og gjort meget ud af maden, mange forskellige lækre retter - hjemmelavet - anrettet i små skåle og på fade, tændte lys i stager. Jeg var der alene, uden andre deltagere. Jeg ønskede et stilhedsophold for at komme dybere indad, så opmærksomheden ikke bliver afledt af alverdens ydre aktiviteter. Jeg oplevede en stille, afslappende og fredfyldt weekend uden de store nye indre indsigter. Jeg har en mere spirituel tilgang til livet og er ikke orienteret mod en særlig kirkelig retning, dette havde jeg ved telefonsamtale gjort opmærksom på, fik at vide det var helt i orden. Jeg oplevede, jeg blev mødt på en omsorgsfuld og respekterende måde og blev ikke "påduttet" en anden tilgang - selvfølgelig blev der gjort opmærksom på stedets tro og mening. Desuden bliver man hentet og bragt til stationen, da det ligger ca. 4 km derfra - hvilken service! Alt i alt havde jeg en meget dejlig weekend, hvor jeg fik slappet af og der på alle måder blev sørget godt og kærligt for mig. Det er et sted, jeg varmt kan anbefale til andre.(1) Annie
December 2010

Tusind tak for 3 meget skønne og givende dage, I gik på vegne af Far i himlen, tak for jeres villighed til at tage imod mig, selvom det ikke var planlagt. Fantastisk!<