Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
4 + 8=

(50)
1 2 3 4 5
(20) Willy And.
September 2013
email

Kære Bente & Benny,
tak for et dejligt weekend ophold i Jeres skønne "paradis på jord",
det var på alle måder et roligt og vel fungerende afbræk i hverdagen.
M.k.h.
Willy

(19) Bente Ølgaard
September 2013

Dette har været min første retræte og bestemt ikke den sidste.
Jeg har nydt stilheden, tiden til reflektion, gåture i den fantastiske skov, gåture hvor jeg har snakket med Gud, nydt skønheden og haft "sjov" med de nummerede bunkere. Jeg har læst, sovet og sovet og nydt godt af Bente´s sunde og indbydende mad.
Tak for en dejlig weekend.
Bente Ølgaard

(18) Lisbeth
July 2013

Jeg kan på det varmeste anbefale et retræteophold på Dyssegården. I to døgn havde jeg tid til at mærke mig selv og være opmærksom på mine egne tanker og følelser på en helt anden måde end i en hektisk hverdag. Rammerne er smukke, stille og behagelige. Og maden er yderst velsmagende. Det er selvforkælelse på et højere plan, der samtidig opfylder et helt basalt behov for ro. Jeg håber, at mange får mulighed for at opleve Bente og Bennys skønne retrætested.

(17) Anna Reuss
April 2013
email

Dejlig ro, lækker mad, søde mennesker og pragtfuld mad - hvad mere kan af forlange af et retræteophold?
Det skulle da lige være masser af ånd og levende lys.
Alt det fik vi 3 kvinder, som var på stille retræte på Dyssegaarden sammen i januar 2013.
Tak for det, nu kan vi lidt igen.
Kærlig hilsen
Anna

(16) Marianne
March 2013

Som stress ramt i august tog jeg på en uges retræte på Dyssegården, det var lige det jeg havde brug for. Fred, ro, stilhed, lækker sund mad, der bare blev serveret, så jeg slet ikke skulle tænke på andet end at slappe af, gå dejlige ture i skoven og nyde naturen. Der blev taget rigtig godt imod mig, og jeg følte mig forstået og taget alvorligt, ved den daglige samtale med Bente, og jeg nød vores små daglige andagter. Jeg kan på det varmeste anbefale et ophold på Dyssegården.

Gud velsigne jer, Bente og Benny og hjertelig tak fra Marianne

(15) Bettina H
March 2013

Tak for tre uforglemmelige tyste dage i sneen i februar 2013. Jeg tager ofte på retræte i alle mulige forskellige sammenhænge, og kan kun give Bente og Bennys sted min varmeste anbefaling! Jeg oplevede, at der blev taget imod mig som en gæst, så jeg ikke skulle spekulere på noget som helst, bare lade mig falde ind i stilheden. Og jeg mærkede at blive taget imod, både af stedet og af menneskene. Jeg glæder mig til at vende tilbage og også opleve stedet uden sne, måske i den duftende grønne sommersæson!

(14) Mirjam
March 2013

Hvis du trænge til at:
sanse det du ikke sanser, når livet suser afsted
at få lov til bare at være og modtage
at nyde god mad
at mærke dig selv og mærke Gud
at nyde den skønne natur med dets dejlige dyreliv
så kunne en retræte muligvis være noget for dig.
Dette er noget af det, jeg fik ud af en retræte på Dyssegaarden.
Mange tak for jeres dejlige hjertevarme hjem Bente og Benny

(13) L
February 2013

Tak for to dejlige døgn på jeres sted. En dejlig natur(så fint med det lille kort til at finde rundt i den store skov) Stedet vil jeg anbefale varmt, god forplejning, daglige korte andagter, en daglig samtale ud fra ens eget behov. Gud velsigne jeres sted og jeres virke. Bedste hilsen L.

(12) Christina
February 2013

Tak for en weekend med ro, fred og hvile. Tak for fin betjening og den dejlige lette mad. Det er så´godt at få serveret maden, at blive forkælet, når man i hverdagen skal klare det hele selv. Alle skulle prøve at tage en pause og opleve den fred og ro der kommer i én efter sådan en weekend. K.h. Christiana

(11) A
February 2013

Det har været dejligt, fredfyldt, hyggeligt og fordybende at være på Dyssegaarden. Jeg har særligt nydt det ordløse samvær som fyldte meget, de stille stunder på værelset og den vidunderlige natur. Og selvfølgelig også den utroligt omsorgsfulde forplejning og hyggelige indretning af værelset. kærlig hilsen A