Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
4 + 1=

(47)
1 2 3 4 5
(17) Anna Reuss
April 2013
email

Dejlig ro, lækker mad, søde mennesker og pragtfuld mad - hvad mere kan af forlange af et retræteophold?
Det skulle da lige være masser af ånd og levende lys.
Alt det fik vi 3 kvinder, som var på stille retræte på Dyssegaarden sammen i januar 2013.
Tak for det, nu kan vi lidt igen.
Kærlig hilsen
Anna

(16) Marianne
March 2013

Som stress ramt i august tog jeg på en uges retræte på Dyssegården, det var lige det jeg havde brug for. Fred, ro, stilhed, lækker sund mad, der bare blev serveret, så jeg slet ikke skulle tænke på andet end at slappe af, gå dejlige ture i skoven og nyde naturen. Der blev taget rigtig godt imod mig, og jeg følte mig forstået og taget alvorligt, ved den daglige samtale med Bente, og jeg nød vores små daglige andagter. Jeg kan på det varmeste anbefale et ophold på Dyssegården.

Gud velsigne jer, Bente og Benny og hjertelig tak fra Marianne

(15) Bettina H
March 2013

Tak for tre uforglemmelige tyste dage i sneen i februar 2013. Jeg tager ofte på retræte i alle mulige forskellige sammenhænge, og kan kun give Bente og Bennys sted min varmeste anbefaling! Jeg oplevede, at der blev taget imod mig som en gæst, så jeg ikke skulle spekulere på noget som helst, bare lade mig falde ind i stilheden. Og jeg mærkede at blive taget imod, både af stedet og af menneskene. Jeg glæder mig til at vende tilbage og også opleve stedet uden sne, måske i den duftende grønne sommersæson!

(14) Mirjam
March 2013

Hvis du trænge til at:
sanse det du ikke sanser, når livet suser afsted
at få lov til bare at være og modtage
at nyde god mad
at mærke dig selv og mærke Gud
at nyde den skønne natur med dets dejlige dyreliv
så kunne en retræte muligvis være noget for dig.
Dette er noget af det, jeg fik ud af en retræte på Dyssegaarden.
Mange tak for jeres dejlige hjertevarme hjem Bente og Benny

(13) L
February 2013

Tak for to dejlige døgn på jeres sted. En dejlig natur(så fint med det lille kort til at finde rundt i den store skov) Stedet vil jeg anbefale varmt, god forplejning, daglige korte andagter, en daglig samtale ud fra ens eget behov. Gud velsigne jeres sted og jeres virke. Bedste hilsen L.

(12) Christina
February 2013

Tak for en weekend med ro, fred og hvile. Tak for fin betjening og den dejlige lette mad. Det er så´godt at få serveret maden, at blive forkælet, når man i hverdagen skal klare det hele selv. Alle skulle prøve at tage en pause og opleve den fred og ro der kommer i én efter sådan en weekend. K.h. Christiana

(11) A
February 2013

Det har været dejligt, fredfyldt, hyggeligt og fordybende at være på Dyssegaarden. Jeg har særligt nydt det ordløse samvær som fyldte meget, de stille stunder på værelset og den vidunderlige natur. Og selvfølgelig også den utroligt omsorgsfulde forplejning og hyggelige indretning af værelset. kærlig hilsen A(10) Hanne Thorsen
November 2012

Netop hjemvendt fra retræte på Dyssegården, sidder jeg her i min stue opfyldt af taknemmelighed og sindsro. Det var min første retræte, men bestemt ikke min sidste. Den ro og fred og dejlige natur, jeg fandt på Dyssegården er guld værd.
Mange tak til Bente og Benny for en uforglemmelig weekend, med fantastisk mad og dejlige samtaler med et hjertevarmt og forstående menneske. Tak Bente.
Må Gud Velsigne Jer begge.
Dyssegården kan varmt anbefales.
Mange kærlige hilsner til Jer begge.
Hanne


(9) pernille stensgaard
November 2012
email

Inden jeg tog på retræte (min første), vidste jeg ikke, hvad jeg skulle bruge al den tid til. Da jeg var der, kunne jeg ikke få nok af den.

Jeg nød det hele, kom længere end jeg havde forventet og vil gerne på retræte hos Bente Dyssegaard en anden gang

tak

Pernille Stensgaard

(8) Niels Anderson
November 2012

Tak for en dejlig retræte. Det var meget nærværende og inspirerende forløb og nogle gode samtaler. Jeg har fået meget hvile og ro, dejlig mad, søde vejledere og en åndelig oplevelse jeg ikke kunne have gættet på. Kan varmt anbefales. Niels Anderson