Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
7 + 7=

(50)
1 2 3 4 5
(30) Trine Krarup
October 2014

Tusind tak for et dejligt ophold i september på Dyssegaarden midt i skovens dybe stille ro og den smukkeste natur. Det var fantastisk med roen og stilheden. Ikke mindst her bagefter kan jeg mærke,hvor godt opholdet væk fra hverdagens stress og jag har gjort mig. Også mange tak for den dejlige mad og omsorg! Et ophold på Dyssegaarden giver overskud i hverdagen - kan kun anbefales! Trine

(29) Elisabeth
August 2014

Med tak i hjertet
og ro i sindet
vinker jeg i dag farvel til Dyssegaarden.
Efter nogle karriere massigt tumulte år, er jeg denne august weekend nået til afklaring omkring mig selv, og hvilke veje jeg fagligt set ønsker at gå.
Uden roen, tiden til eftertanke, naturen, den gode mad og søde saftige brombær - alt det gode som Dyssegaarden byder på - var jeg aldrig nået så langt.
Tak. Elisabeth


(28) Henriette
June 2014

1000 tak for et dejligt ophold på Dyssegaarden. Det har været berigende at bo hos jer, nyde sansehaven og turene i skoven. Jeg kan på det varmeste anbefale et retræte ophold på Dyssegaarden. Mange venlige hilsner Henriette R.K.

(27) Linda
May 2014

Kære Bente og Benny. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse, da jeg var på stille retræte hos jer. Du har ret Bente, stilheden gør noget særligt ved en og det jeg har taget med mig, er 100 gange mere end jeg nogensinde turde drømme om. Tænk at man i så høj grad, i denne hektiske verden, kan miste forbindelsen til egne grund værdier og fuldstændig lukke af for evnen til at mærke efter... Det må være alle de modsatrettede input vi får om hvem og hvordan vi skal være - og hvad vi skal og bør gøre!? Derfor er det også fuldkommen mirakuløst at opleve, at det eneste der skal til for at få jordforbindelse og komme i kontakte med sig selv igen, er intet andet end fuldkommen stilhed. Igen telefon, intet tv, ingen radio, ingen internet, ingen pligter, intet som helst skal og bør... Og der hvor I har set helt rigtigt er, at man ikke skal tage en masse ny læring til sig - men finde den i sig selv! Mit liv et radikalt ændret for altid og meget af det der før var svært, er nu det nemmeste i verden - for jeg har kontakt til mig selv igen og jeg handler ofte med hjertet nu og giver hjernen lidt ro! Så hvis du sidder derude og overvejer denne retræte, SÅ GØR DET!!! Får du bare en brøkdel af det udbytte jeg fik, så vil du aldrig fortryde det. For lige at komme ned på jorden igen kan jeg fortælle, at maden er overdrevet lækker og omgivelserne er vidunderligt smukke. Vi ses helt sikkert igen. Kærlig og taknemmelig hilsen fra Linda

(26) Anne
April 2014
email

Kære Bente og Benny

Tusind tak for en vellykket retræte fra fredag til søndag. Det var en spændende oplevelse (min 1. gang) som jeg ikke ville have været foruden. Uden mobil, pc, radio og tv og uden at vi der var på retræte måtte tale, gik jeg gennem weekenden med læsning, bøn, andagt, veltillavede måltider, læsning, skrivning og masser af tid og ro til at reflektere over mit liv.

Af hjertet tak for jeres store indsats med at hjælpe mennesker videre i deres liv.

Kærlig hilsen
Anne

(25) Nina Leinum Nørgaard
January 2014
email

Hej Bente og Benny.
Tusind tak for en velsignet weekend. Det var første gang for mig, og jeg oplevede en ro og omsorg, som jeg lige trængte til.
Tak fordi I tog jer af mig, selvom jeg var den eneste.
Glæder mig over at I følger Gud ud i det, han kalder jer til - i er velsignet med en tjenergave, som jeg nød godt af.
"Du dækker bord for mig" - det står som overskift over jeres sted, for mig.
Både åndeligt og legemligt.
TAk.
kærlig hilsen Nina


(24) F. Lydersen
November 2013

Tusend tak for en fin retræte weekend. Det var godt at kunne trække seg tilbage, for at samle kræfter og bare være i stillhed. Tak for gode andakter og god mat under opholdet. Gud velsignet det arbejde i gør Bente og Benny.

(23) Marie Faber
November 2013
email

Tak for et rigtig godt døgn på Dyssegaarden. Trods det at jeg kom lidt uplanlagt og på et tidspunkt hvor det lige skulle passes ind, så var det en stor stor velsignelse at være hos jer, og en virkelig rar førstegangs-retræte for mig. Fantastisk fredfyldt natur, og plads til bare at være. Jeg tror ikke, det bliver mit sidste besøg.

(22) Vibeke Munk
November 2013

Tak for et utrolig dejligt sted at være, når man trænger til nogle dage i fred og ro med sig selv og Gud. Jeg nød at gå ture i det smukke efterårsvejr, Bentes dejlige mad med masser af grønt, Bennys enkle aftenandagter, stilheden og friheden til bare at være og tage imod. Jeg tror, at mange vil få glæde af en retræte på Dyssegården.

(21) Nikolaj Hartung Kjærby
October 2013

For en måned siden var jeg på min tredje retræte på Dyssegaarden. Jeg nyder altid de fredelige rammer i og omkring huset, hvor der er rig mulighed for at søge ind i stilheden og lade Gud tale. Jeg sætter også stor pris på den yderst rimelige pris og på den store fleksibilitet som Bente & Benny udviser (jeg har været på en lægeordineret diæt, så på mine to seneste retræter har jeg fået særforplejning). Jeg har som sagt været på 3 retræter på Dyssegaarden, og jeg vil med ret stor sandsynlighed tage på endnu flere.