Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
3 + 1=

(47)
1 2 3 4 5
(37) Maiken
June 2015

Kære Bente og Benny
Tak for en dejlig retræte i vidunderlige omgivelser, bla. Tornved skov, hvor man kan gå i timevis og opleve naturen i alle dens afskygninger uden at møde andet end fasaner og måske en hare og et rådyr.
Og dejligt at være i stilhed - det bliver man hurtigt lidt afhængig af, så det skal fortsættes derhjemme.
Et kig ind i Guds verden i samtalerne med dig Bente om kristendom og undere.... også tak for dem.
Kærlig hilsen og på gensyn Maiken B.Christensen

(36) Anja Kofoed
June 2015

Tak for en dejlig weekend med fred, forkælelse og endda solskin :-) det skabte en glæde i mig som varer ved.

(35) Dorte
May 2015
email

Jeg har lige afsluttet to døgns retræte på Dyssegården. Oplevelsen kan bedst beskrives som to døgns meditation..!
Gåture i den fantastiske natur ( mødte både dådyr, fasaner, ræveunger, aurora sommerfugle og musvåger), dejlig mad serveret flere gange dagligt, hvile, ro og bare tid til "at være til"...
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været der!

(34) Karin Jørgensen
March 2015
email

Har netop afsluttet en dejlig rolig og fredfyldt weekend retræte. Kunne i særdeleshed godt have brugt endnu en dag i disse omgivelser. Dejlig mad, enkelt godt værelse med skøn udsigt til morsomme oplevelser med fugle, fasaner og misserne. Skovens muligheder er fantastiske. Men det, der gjorde det største indtryk på mig var den ro og glæde Bente hviler i. Fordi hun er så fast forankret i Gud. Hun bad en bøn for mig inden vi skiltes, og det rørte mig dybt. Jeg bærer den og hendes ord med mig i hverdagen  til stor ro og glæde for mig. Jeg kommer helt sikkert igen. Dyssegaarden er også et godt sted hvis man blot trænger til ro og fred og fri for forpligtelser.


Tak.


 (33) Jes Jessen
March 2015
email

Jeg har nydt en dejlig retræte weekend på Dyssegården. Der er hjemmelig hygge med fri adgang til kaffe/the, hjemmelavet saftevand samt frugt. Det ligger i naturskønne omgivelser - ideelt til løbe- eller gåture eller bare at stå stille for at lytte til stilheden. Hermed anbefales et ophold på Dyssegården.

(32) Ulla Parby
January 2015
email

Tak for en meget dejlig weekend. Så skønt med ro, hvile, gæstfrihed og fordybelse og ikke mindst forkælelse med så lækker mad. Hvor har I bare et skønt sted i den skønneste natur.
Kan bestemt anbefales når vi har brug for at finde den indre ro.
Kærlighed fra Peter og Ulla

(31) Peter Søndergaard
January 2015

En meget givende retræte. Huset er ydmygt, men sengene og maden er gode og værterne er venlige og dygtige. Og her er en retræteleder med god forbindelse til Gud. Retrætelederen gav mig et skriftsted. Hun fortæller, at hun før deltagere kommer, beder om et skriftsted til hver enkelt, som kan tale ind i deres liv, og jeg må sige at det hun fik til mig, talte meget stærkt ind i mit liv. Tak for det!(30) Trine Krarup
October 2014

Tusind tak for et dejligt ophold i september på Dyssegaarden midt i skovens dybe stille ro og den smukkeste natur. Det var fantastisk med roen og stilheden. Ikke mindst her bagefter kan jeg mærke,hvor godt opholdet væk fra hverdagens stress og jag har gjort mig. Også mange tak for den dejlige mad og omsorg! Et ophold på Dyssegaarden giver overskud i hverdagen - kan kun anbefales! Trine

(29) Elisabeth
August 2014

Med tak i hjertet
og ro i sindet
vinker jeg i dag farvel til Dyssegaarden.
Efter nogle karriere massigt tumulte år, er jeg denne august weekend nået til afklaring omkring mig selv, og hvilke veje jeg fagligt set ønsker at gå.
Uden roen, tiden til eftertanke, naturen, den gode mad og søde saftige brombær - alt det gode som Dyssegaarden byder på - var jeg aldrig nået så langt.
Tak. Elisabeth


(28) Henriette
June 2014

1000 tak for et dejligt ophold på Dyssegaarden. Det har været berigende at bo hos jer, nyde sansehaven og turene i skoven. Jeg kan på det varmeste anbefale et retræte ophold på Dyssegaarden. Mange venlige hilsner Henriette R.K.