Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
1 + 3=

(50)
1 2 3 4 5
(40) Karin
October 2015

For anden gang har jeg været på retræte på Dyssegården.
Tak for et par dejlige dage i en hyggelig, varm og tryg "hule". Uden hverdagens forpligtigelser og krav, der trænger sig på. Skønt.
God mad, fantastisk natur og igen en meget rørende oplevelse, da Bente bad for mig. Det gik lige i hjertet og giver mig en tro på, at også jeg er Guds barn og at han er ved min side.

Forhåbentlig på gensyn.

(39) Kim Daugaard
August 2015
email

For mig har retræde været en ny og kraftfuld oplevelse. Dyssegaaden har skabt de bedste forhold for mig, til at kunne få fuldstændig hvile og ro i mit sind, til at mærke efter, hvor vejen går fremadrettet.

Severingen og service var flot og Bente og Benny gjorde deres yderste, for at jeg skulle få et godt ophold.

Det stille værelse, den fredfyldte sommerhave, samt ture i skoven var med til at gøre dette alt for korte ophold, til noget yderst positivt. Jeg glæder mig til næste gang - og der kommer ikke til at gå lang tid.

Dyssegaarden retræte kan varmt anbefales!

kh Kim

(38) Sofie
June 2015
email

Kære Bente og Benny,
Tak for et dejligt ophold i ro og med forkælelse.
Det er nu 2. gang jeg har været på retræte hos jer og det gør jeg igen!
Det er et dejligt sted, I har og jeg er jer meget taknemmelig for, at jeg kan komme hos jer og slappe af i stilhed.
Der er en stille ro over både stedet og jer. Det er nogle dejlige, velindrettede værelser med alt hvad man har brug for. En god seng, tak. Og dejligt med et lille bord og en stol.
Jeg er meget glad for den mad, man får. Det er udsøgt lækkert med sunde råvarer. Friske grøntsager og dejligt med dessert eller forret. Jeg har følt mig rigtig godt forkælet og har nydt at have den ro omkring mig til at være mig selv med mig selv, alene. Også selvom der er andre på stedet. I er gode til at værne om det, at man skal være alene, selvom der er andre. tak.
Naturen omkring jer er også bare skøn. Det er meget beroligende at gå en tur i jeres sansehave og al anden natur i området.

Vi Ses igen!

Vh Sofie

(37) Maiken
June 2015

Kære Bente og Benny
Tak for en dejlig retræte i vidunderlige omgivelser, bla. Tornved skov, hvor man kan gå i timevis og opleve naturen i alle dens afskygninger uden at møde andet end fasaner og måske en hare og et rådyr.
Og dejligt at være i stilhed - det bliver man hurtigt lidt afhængig af, så det skal fortsættes derhjemme.
Et kig ind i Guds verden i samtalerne med dig Bente om kristendom og undere.... også tak for dem.
Kærlig hilsen og på gensyn Maiken B.Christensen

(36) Anja Kofoed
June 2015

Tak for en dejlig weekend med fred, forkælelse og endda solskin :-) det skabte en glæde i mig som varer ved.

(35) Dorte
May 2015
email

Jeg har lige afsluttet to døgns retræte på Dyssegården. Oplevelsen kan bedst beskrives som to døgns meditation..!
Gåture i den fantastiske natur ( mødte både dådyr, fasaner, ræveunger, aurora sommerfugle og musvåger), dejlig mad serveret flere gange dagligt, hvile, ro og bare tid til "at være til"...
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været der!

(34) Karin Jørgensen
March 2015
email

Har netop afsluttet en dejlig rolig og fredfyldt weekend retræte. Kunne i særdeleshed godt have brugt endnu en dag i disse omgivelser. Dejlig mad, enkelt godt værelse med skøn udsigt til morsomme oplevelser med fugle, fasaner og misserne. Skovens muligheder er fantastiske. Men det, der gjorde det største indtryk på mig var den ro og glæde Bente hviler i. Fordi hun er så fast forankret i Gud. Hun bad en bøn for mig inden vi skiltes, og det rørte mig dybt. Jeg bærer den og hendes ord med mig i hverdagen  til stor ro og glæde for mig. Jeg kommer helt sikkert igen. Dyssegaarden er også et godt sted hvis man blot trænger til ro og fred og fri for forpligtelser.


Tak.


 (33) Jes Jessen
March 2015
email

Jeg har nydt en dejlig retræte weekend på Dyssegården. Der er hjemmelig hygge med fri adgang til kaffe/the, hjemmelavet saftevand samt frugt. Det ligger i naturskønne omgivelser - ideelt til løbe- eller gåture eller bare at stå stille for at lytte til stilheden. Hermed anbefales et ophold på Dyssegården.

(32) Ulla Parby
January 2015
email

Tak for en meget dejlig weekend. Så skønt med ro, hvile, gæstfrihed og fordybelse og ikke mindst forkælelse med så lækker mad. Hvor har I bare et skønt sted i den skønneste natur.
Kan bestemt anbefales når vi har brug for at finde den indre ro.
Kærlighed fra Peter og Ulla

(31) Peter Søndergaard
January 2015

En meget givende retræte. Huset er ydmygt, men sengene og maden er gode og værterne er venlige og dygtige. Og her er en retræteleder med god forbindelse til Gud. Retrætelederen gav mig et skriftsted. Hun fortæller, at hun før deltagere kommer, beder om et skriftsted til hver enkelt, som kan tale ind i deres liv, og jeg må sige at det hun fik til mig, talte meget stærkt ind i mit liv. Tak for det!