Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
5 + 7=

(50)
1 2 3 4 5
>
(50) Anne
March 2018

Har 2 gange været på retræte på Dyssegaarden og det kan varmt anbefales. Godgørende fred og ro, samtaler, andagter og dejlig mad. Desuden den mest vidunderlige natur ved huset og en dejlig skov lige ved.
Tak til Benny og Bente for at skabe sådan et dejligt sted.
Venlig hilsen Anne Frederiksen


(49) Vanja
November 2017

Tak for en dejlig weekend. Det var min første stilhedsretræte, men det bliver nok ikke min sidste. Naturen omkring Dyssegaarden er rigtig smuk, og maden var rigtig god. Jeg kan varmt anbefale Dyssegaardens stilhedsretræte til andre.
Vanja

(48) Anne-Marie Skriver
November 2017
email

Tak for et dejligt retræteophold, som gav mig den ro og fred, som jeg havde så hårdt brug for. Det gjorde, at jeg fik sat nogle tanker på plads, og at jeg kunne tage styrket hjem og med en lille smule mere fred i mit sind.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

(47) Jørn
June 2017

Det har været et dejligt og roligt ophold hos jer. Det har sat tanker i gang, som jeg arbejder med. Jeg kan kun anbefale et sådant ophold.
Jørn Christensen

(46) Ulla
June 2017

Det har været et dejligt ophold på Dyssegaarden. Det er et fantastisk smukt område og godt for legeme og sjæl at gå i skoven tæt ved. Haven var også skøn at sidde i. Det har været dejligt med stilhed, samtaler og andagter. Tak for et dejligt ophold.
Ulla Dam-Larsen

(45) KL
October 2016

Det har været et rigtig dejligt ophold her på Dyssegaarden. Jeg har lært en masse igennem vores samtaler og jeg glæder mig allerede til at komme igen til foråret. Tak også for andagterne. De har inspireret mig meget. Endnu engang tak for et skønt ophold.
KL

(44) Anja
May 2016

Det er en meget skøn "plet" I har fundet jer her. Tak for gode snakke.
Tak for inspirerende forplejning. Tak til Benny for fine ord ved andagt.
Måske vi ses en anden gang. Jeg har nydt at være på Dyssegaarden, og jeg er sikker på, at jeg tager meget godt og vigtigt med herfra. Kærlig hilsen Anja

(43) Morten
May 2016
email

Jeg har i week-enden fra d. 19-22.5 været på stille-retræte på Dyssegården. Det var min første retræte og bestemt ikke den sidste, heller ikke på Dyssegården. Og stille var der. Jeg kom uden forventninger, men med et håb om at finde en vej til hvad jeg kalder min "barnlige sjæl". En vej til ro i sjælen, ro i mig selv og ro med andre mennesker.
Stilheden på Dyssegården og de fantastiske omgivelser, hjalp mig et stort skridt på vejen.
Tak til Bente og Benny for et fantastisk sted.

(42) Hanne V. Jensen
January 2016

Jeg har i weekenden haft fornøjelse af min første retræte og heldigvis valgte jeg Dyssegaarden!

Stedet er fyldt med kærlighed og plads til at være den man er nu og her - uden forventning om at medbringe andet end en selv.

Huset omfavner dig i skøn samklang med dejlig mad og skønne omgivelser.

Der er plads til fordybelse og selvindsigt på et højt plan, når hverdagen og alt elektroniske medier incl den elskede smartphone bliver lagt væk. En sand gave i en tid, hvor "vi har så tralvt". Jeg havde ikke forestillet mig at stilhed kunne være så smukt!

Kan virkelig anbefale stedet og dets dejlige beboer Bente og Benny.

Jeg vender helt sikkert tilbage igen, når tid er.

Med de varmeste hilsner
Hanne

(41) Inger Chercka
October 2015

Dagene på Dyssegaarden var en dejlig oplevelse. Det hele gik op i en højere enhed: Retrætens rolige rytme forplantede sig til krop og sind. Tavsheden tunede tankerne inad og opad. Ledernes diskrete - men personlige - omsorg gav stof til eftertanke. Og forplejningen var smuk, intet mindre. Dybfølt tak!

>