Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
7 + 7=

(47)
1 2 3 4 5
>
(47) Jørn
June 2017

Det har været et dejligt og roligt ophold hos jer. Det har sat tanker i gang, som jeg arbejder med. Jeg kan kun anbefale et sådant ophold.
Jørn Christensen

(46) Ulla
June 2017

Det har været et dejligt ophold på Dyssegaarden. Det er et fantastisk smukt område og godt for legeme og sjæl at gå i skoven tæt ved. Haven var også skøn at sidde i. Det har været dejligt med stilhed, samtaler og andagter. Tak for et dejligt ophold.
Ulla Dam-Larsen

(45) KL
October 2016

Det har været et rigtig dejligt ophold her på Dyssegaarden. Jeg har lært en masse igennem vores samtaler og jeg glæder mig allerede til at komme igen til foråret. Tak også for andagterne. De har inspireret mig meget. Endnu engang tak for et skønt ophold.
KL

(44) Anja
May 2016

Det er en meget skøn "plet" I har fundet jer her. Tak for gode snakke.
Tak for inspirerende forplejning. Tak til Benny for fine ord ved andagt.
Måske vi ses en anden gang. Jeg har nydt at være på Dyssegaarden, og jeg er sikker på, at jeg tager meget godt og vigtigt med herfra. Kærlig hilsen Anja

(43) Morten
May 2016
email

Jeg har i week-enden fra d. 19-22.5 været på stille-retræte på Dyssegården. Det var min første retræte og bestemt ikke den sidste, heller ikke på Dyssegården. Og stille var der. Jeg kom uden forventninger, men med et håb om at finde en vej til hvad jeg kalder min "barnlige sjæl". En vej til ro i sjælen, ro i mig selv og ro med andre mennesker.
Stilheden på Dyssegården og de fantastiske omgivelser, hjalp mig et stort skridt på vejen.
Tak til Bente og Benny for et fantastisk sted.

(42) Hanne V. Jensen
January 2016

Jeg har i weekenden haft fornøjelse af min første retræte og heldigvis valgte jeg Dyssegaarden!

Stedet er fyldt med kærlighed og plads til at være den man er nu og her - uden forventning om at medbringe andet end en selv.

Huset omfavner dig i skøn samklang med dejlig mad og skønne omgivelser.

Der er plads til fordybelse og selvindsigt på et højt plan, når hverdagen og alt elektroniske medier incl den elskede smartphone bliver lagt væk. En sand gave i en tid, hvor "vi har så tralvt". Jeg havde ikke forestillet mig at stilhed kunne være så smukt!

Kan virkelig anbefale stedet og dets dejlige beboer Bente og Benny.

Jeg vender helt sikkert tilbage igen, når tid er.

Med de varmeste hilsner
Hanne

(41) Inger Chercka
October 2015

Dagene på Dyssegaarden var en dejlig oplevelse. Det hele gik op i en højere enhed: Retrætens rolige rytme forplantede sig til krop og sind. Tavsheden tunede tankerne inad og opad. Ledernes diskrete - men personlige - omsorg gav stof til eftertanke. Og forplejningen var smuk, intet mindre. Dybfølt tak!

(40) Karin
October 2015

For anden gang har jeg været på retræte på Dyssegården.
Tak for et par dejlige dage i en hyggelig, varm og tryg "hule". Uden hverdagens forpligtigelser og krav, der trænger sig på. Skønt.
God mad, fantastisk natur og igen en meget rørende oplevelse, da Bente bad for mig. Det gik lige i hjertet og giver mig en tro på, at også jeg er Guds barn og at han er ved min side.

Forhåbentlig på gensyn.

(39) Kim Daugaard
August 2015
email

For mig har retræde været en ny og kraftfuld oplevelse. Dyssegaaden har skabt de bedste forhold for mig, til at kunne få fuldstændig hvile og ro i mit sind, til at mærke efter, hvor vejen går fremadrettet.

Severingen og service var flot og Bente og Benny gjorde deres yderste, for at jeg skulle få et godt ophold.

Det stille værelse, den fredfyldte sommerhave, samt ture i skoven var med til at gøre dette alt for korte ophold, til noget yderst positivt. Jeg glæder mig til næste gang - og der kommer ikke til at gå lang tid.

Dyssegaarden retræte kan varmt anbefales!

kh Kim

(38) Sofie
June 2015
email

Kære Bente og Benny,
Tak for et dejligt ophold i ro og med forkælelse.
Det er nu 2. gang jeg har været på retræte hos jer og det gør jeg igen!
Det er et dejligt sted, I har og jeg er jer meget taknemmelig for, at jeg kan komme hos jer og slappe af i stilhed.
Der er en stille ro over både stedet og jer. Det er nogle dejlige, velindrettede værelser med alt hvad man har brug for. En god seng, tak. Og dejligt med et lille bord og en stol.
Jeg er meget glad for den mad, man får. Det er udsøgt lækkert med sunde råvarer. Friske grøntsager og dejligt med dessert eller forret. Jeg har følt mig rigtig godt forkælet og har nydt at have den ro omkring mig til at være mig selv med mig selv, alene. Også selvom der er andre på stedet. I er gode til at værne om det, at man skal være alene, selvom der er andre. tak.
Naturen omkring jer er også bare skøn. Det er meget beroligende at gå en tur i jeres sansehave og al anden natur i området.

Vi Ses igen!

Vh Sofie

>